Over Ons

Opwekken.com denkt voor en namens haar klant

Opwekken.com

Zon levert een van de goedkoopste vormen van energie. Opwekken.com helpt haar klanten hier slim van te profiteren. Dag in, dag uit staan al onze collega’s voor u klaar om u verder te helpen in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies en een duurzame relatie met elkaar. Met alle kennis en expertise in huis gaan wij voor u aan de slag en garanderen wij een transparant en eerlijk advies met de beste service en voorwaarden.

Onze missie?

Simpel. Eigen zonne-energie opwekken voor al onze klanten onder begeleiding van een persoonlijke adviseur. U ontvangt van ons volledige ondersteuning vóór en ná de installatie. Kom niet voor verrassingen achteraf te staan, ontvang transparante voorwaarden en fulltime service en support zowel telefonisch als per mail. Verduurzaming voor ieder geschikt dak, onder de beste voorwaarden en met de beste oplossingen voor ieder klantprofiel. Daar gaan en staan we voor.

Onze visie?

Duurzame energie voor iedereen en een duurzame relatie met iedere klant. De enige toekomst is een duurzame toekomst.

Wij geloven in een duurzame relatie met iedere klant. Iedere situatie is uniek en verdiend persoonlijke aandacht. Tijdens de intake zorgen onze zonnepanelenexperts ervoor dat al uw vragen rondom verduurzaming en zonnepanelen worden beantwoord. Zonder al te veel technische en saaie vakjargon uiteraard. Samen met u omkaderd uw persoonlijke adviseur uw behoefte en de geschatte capaciteit van het dak(en). Ook beantwoord de adviseur al uw vragen rondom zonnepanelen en deelt alle nodige tegeltjeswijsheid zodat u precies weet waar u op kunt letten en wat belangrijk is om te weten bij het aanschaffen van een zonnepanelen installatie. Na het adviesgesprek ontvangt u binnen een paar minuten een offerte waarin al uw wensen en behoefte staan verwerkt.

Binnen enkele minuten na de intake stellen onze zonnepanelenexperts een offerte-op-maat op die exact in lijn staat met uw behoefte en de mogelijkheden op uw dak(en). Hiervoor maken wij gebruik van slimme software die niet alleen ons, maar ook u helpt een overzichtelijk en duidelijk beeld te krijgen van het totaalpakket die één op één aansluit op uw wensen.

Ook dit regelen onze zonnepanelenexperts op afstand. Na akkoord van de offerte gaan onze collega’s van de afdeling Werkvoorbereiding aan de slag met het maken van een legplan en een werkvoorbereidingsdocument. Dit noemen wij de Schouw of afstand. Voorafgaand aan de Schouw of afstand ontvangt u een intakeformulier waarin specifieke vragen worden gesteld over uw woning. Het enige wat we u vragen is het voorgenoemde intakeformulier online in te vullen en na afloop van de schouw een geschikte dag en tijd door te geven waarop onze installateurs langs mogen komen voor het installeren van de zonnepanelen. Wij leveren maatwerk voor iedere situatie.

Na de werkvoorbereiding wordt u door een van onze collega’s van de afdeling Planning gecontacteerd voor het inplannen van de installatiedatum. Onze installateurs komen op de afgesproken dag en tijd bij u langs en gaan pas weg als alles geïnstalleerd is, alles werkt en u geen vragen meer heeft. Na de installatie wordt alles met u doorgenomen, wordt er uitleg gegeven over het systeem en de werking ervan en is er alle tijd voor eventuele vragen.

Uiteraard is het leveren van maatwerk en transparantie enorm belangrijk, maar dat is voor onze adviseurs nog maar het begin. Het echte werk begint nadat de zonnepanelen op het dak liggen. Vanaf dat moment staan onze collega’s van de servicedesk dag in dag uit voor u klaar om u te helpen met alle vragen over uw installatie en eventueel andere (aansluitende) duurzame oplossingen.

De energietransitie

De wereld wil en moet samen werken naar een duurzame toekomst. We willen minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en steeds meer hernieuwbare energie produceren. In zijn essentie is de energietransitie de overgang van een energiesysteem gebaseerd op fossiele bronnen – zoals kolen olie en gas – naar een energiesysteem op duurzame en CO2 neutrale bronnen zoals water, wind en zon. Wij geloven dat voor de transitie naar een energiehuishouding zonder CO₂-emissies zonnepanelen een goed begin zijn voor ieder huis en bedrijf. Niet alleen bespaart u daar op korte termijn enorm veel geld mee op maand- en jaarbasis, maar u helpt uzelf, en daarmee Nederland, en daarmee de wereld, ook sneller voorbereid te zijn op de toekomst. Met het oog op de toekomst kiezen wij bewust voor zonnepanelen en omvormers die makkelijk uit te breiden zijn en voorzien zijn van een simpel te installeren accu die we op termijn in de toekomst mogelijk allemaal nodig zullen hebben.

Samen verduurzamen met
Opwekken.com

Klanttevredenheid staat voor ons op nummer 1. Vooral nu de energieprijzen zo fors gestegen zijn is het van belang actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat de keuze voor zonne-energie zo snel mogelijk gemaakt wordt. Als leek kan het lastig zijn een keuze te maken tussen alle verschillende soorten panelen en aanbieders. Door alleen maar te werken met ervaren deskundigen en flink te investeren in onze processen zorgen wij ervoor dat u binnen enkele minuten een transparant en helder aanbod in u mail heeft waaruit u alle nodige informatie kunt herleiden. Naast investering in processen investeren wij ook in de relatie met onze klanten. We helpen u vanaf het eerste contactmoment en dragen alle kennis en relevante informatie in simpele taal direct aan u over zodat u makkelijk en weloverwogen de juiste zonnepanelen installatie kunt kiezen die bij u en uw dak(en) past. Zo werken we samen met u naar een duurzame, simpele, transparante maar vooral ook heldere oplossing. Voor nu en in de toekomst..

Maak kennis met
ons team